AH Efteling Zegels 2021: Spaar voor Korting op Efteling Tickets

De Efteling is één van de populairste attractieparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het park staat bekend om zijn sprookjesachtige sfeer, spannende attracties en prachtige shows. Een dagje Efteling is echter niet goedkoop en daarom is het fijn als je kunt besparen op de kosten. Gelukkig kun je bij Albert Heijn sparen voor korting op Efteling tickets met de AH Efteling zegels 2021 actie.

Ah efteling zegels 2021

Hoe werkt de AH Efteling Zegels 2021 actie?

Vanaf maandag 22 februari 2021 kun je bij Albert Heijn sparen voor korting op Efteling tickets. Bij elke €10,- aan boodschappen ontvang je één AH Efteling zegel. Bij een volle spaarkaart met 4 zegels ontvang je €10,- korting op een Efteling ticket. Een volle spaarkaart kun je inleveren bij de kassa van Albert Heijn of online verzilveren via ah.nl/efteing.

De AH Efteling zegels zijn te sparen tot en met zondag 9 mei 2021. De korting is geldig tot en met 31 januari 2022. Je kunt de korting niet gebruiken in combinatie met andere kortingsacties of aanbiedingen.

Waar kun je de AH Efteling Zegels 2021 inleveren?

Je kunt de volle spaarkaart met AH Efteling zegels inleveren bij de kassa van Albert Heijn. Je ontvangt dan een kortingsvoucher die je kunt gebruiken bij het bestellen van Efteling tickets via efteling.com/ah. Je kunt de korting ook online verzilveren via ah.nl/efteling. Hierbij dien je de code op de volle spaarkaart in te voeren en de korting wordt dan automatisch verrekend.

Wat zijn de voorwaarden van de AH Efteling Zegels 2021 actie?

Om gebruik te maken van de AH Efteling Zegels 2021 actie dien je een volle spaarkaart te hebben met 4 zegels. De korting is geldig op een regulier Efteling ticket en niet op andere tickets zoals groepstickets, abonnementen of arrangementen. De korting is niet inwisselbaar voor contant geld en niet geldig in combinatie met andere kortingsacties of aanbiedingen. De korting is geldig tot en met 31 januari 2022.

Waarom zou je meedoen aan de AH Efteling Zegels 2021 actie?

De AH Efteling Zegels 2021 actie is een mooie manier om te besparen op de kosten van een dagje Efteling. Door te sparen voor korting kun je tot wel €10,- besparen op een Efteling ticket. Dit kan vooral interessant zijn als je met meerdere personen gaat en dus meerdere tickets nodig hebt. Daarnaast is het sparen van de zegels ook nog eens leuk en spannend, omdat je steeds dichter bij de volle spaarkaart komt.

Conclusie

De AH Efteling Zegels 2021 actie is een mooie manier om te besparen op de kosten van een dagje Efteling. Door te sparen voor korting kun je tot wel €10,- besparen op een Efteling ticket. De actie loopt tot en met zondag 9 mei 2021 en de korting is geldig tot en met 31 januari 2022. Vergeet niet om je volle spaarkaart op tijd in te leveren bij de kassa van Albert Heijn of online te verzilveren via ah.nl/efteling. Veel spaarplezier en veel plezier in de Efteling!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Anton Pieckplein Efteling: Een ode aan de meester van de romantische nostalgie.

Plaats een reactie