AH Efteling verzilveren: hoe werkt het?

Ben jij in het bezit van AH Efteling spaarzegels en wil je deze verzilveren voor een dagje uit in het pretpark? In dit artikel leggen we je uit hoe je dit kunt doen en waar je op moet letten.

Ah efteling verzilveren

Wat zijn AH Efteling spaarzegels?

De AH Efteling spaarzegels zijn een actie van Albert Heijn waarbij klanten kunnen sparen voor korting op een dagje uit naar de Efteling. Bij elke €5 aan boodschappen ontvang je één AH Efteling spaarzegel. Bij een volle spaarkaart van 4 zegels ontvang je €10 korting op een Efteling ticket.

Hoe verzilver je de AH Efteling spaarzegels?

Om de AH Efteling spaarzegels te verzilveren voor een dagje uit in de Efteling, dien je een volle spaarkaart te hebben met 4 zegels. Deze spaarkaart kun je inleveren bij de kassa van de Efteling of online via de website van de Efteling.

Als je de spaarkaart inlevert bij de kassa van de Efteling, ontvang je direct €10 korting op een Efteling ticket. Als je de spaarkaart online verzilvert, dien je eerst een ticket te kopen via de website van de Efteling. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je gebruik wilt maken van de AH Efteling actie. Vervolgens dien je de code op de spaarkaart in te voeren en wordt de korting verrekend met het totaalbedrag.

Waar moet je op letten bij het verzilveren van de AH Efteling spaarzegels?

Als je de AH Efteling spaarzegels wilt verzilveren, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten:

  • De spaarkaart dient volledig ingevuld te zijn met 4 zegels.
  • De spaarkaart is geldig tot en met 31 januari 2022.
  • De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties of aanbiedingen.
  • De korting is niet inwisselbaar voor contant geld.
  • De korting is alleen geldig op een regulier Efteling ticket en niet op andere tickets, zoals een abonnement of groepsticket.

Conclusie

Met de AH Efteling spaarzegels kun je voordelig genieten van een dagje uit in de Efteling. Door een volle spaarkaart in te leveren bij de kassa van de Efteling of online via de website van de Efteling, ontvang je €10 korting op een Efteling ticket. Let wel op de voorwaarden en geldigheidsdatum van de spaarkaart.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Ticket Fakir Efteling: Alles wat je moet weten.

Plaats een reactie