Adres Efteling: Waar Vind Je Het Pretpark?

De Efteling is een van de populairste pretparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het park is gelegen in Kaatsheuvel, een dorp in de provincie Noord-Brabant. Het adres van de Efteling is:

Adres efteling

Adres Efteling:

Eftelingsestraat 7
5171 RP Kaatsheuvel
Nederland

Als je met de auto naar de Efteling gaat, kun je het adres invoeren in je navigatiesysteem. Het park is goed bereikbaar via de snelweg A59 en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Als je met het openbaar vervoer reist, kun je het beste de trein nemen naar station Tilburg of station ‘s-Hertogenbosch en vervolgens de bus nemen naar de Efteling.

Routebeschrijving naar de Efteling

Als je met de auto naar de Efteling gaat, kun je het beste de volgende route volgen:

  1. Neem op de A59 afslag 37 richting Kaatsheuvel
  2. Volg de borden richting de Efteling
  3. Je komt uit op de Europalaan, volg deze weg tot aan de rotonde
  4. Neem op de rotonde de tweede afslag naar de Horst
  5. Volg de Horst tot aan de volgende rotonde
  6. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Eftelingsestraat
  7. Je bent nu bij de ingang van de Efteling

Als je met het openbaar vervoer reist, kun je het beste de trein nemen naar station Tilburg of station ‘s-Hertogenbosch en vervolgens de bus nemen naar de Efteling. Er rijden verschillende bussen vanaf deze stations naar de Efteling, waaronder buslijn 300 en buslijn 136.

Openingstijden van de Efteling

De Efteling is het hele jaar geopend, maar de openingstijden variëren per seizoen. In de zomermaanden is het park langer geopend dan in de wintermaanden. Hieronder vind je de actuele openingstijden van de Efteling:

  • Maandag t/m vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag en zondag: 10:00 – 19:00 uur

Let op: de openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen en vakantieperiodes. Het is daarom altijd verstandig om de actuele openingstijden te checken voordat je naar de Efteling gaat.

Tickets voor de Efteling

Als je naar de Efteling gaat, heb je natuurlijk tickets nodig. Je kunt deze tickets online bestellen via de website van de Efteling of ter plaatse kopen bij de kassa. Als je online tickets bestelt, kun je vaak profiteren van korting en hoef je niet in de rij te staan bij de kassa.

Er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar, waaronder dagtickets, abonnementen en arrangementen. Met een dagticket heb je toegang tot het park voor één dag. Met een abonnement kun je het hele jaar door onbeperkt naar de Efteling. En met een arrangement kun je bijvoorbeeld een overnachting boeken in een van de Efteling-hotels en profiteren van extra voordelen.

Conclusie

Als je naar de Efteling gaat, is het belangrijk om te weten waar het park precies gelegen is en hoe je er kunt komen. Het adres van de Efteling is Eftelingsestraat 7, 5171 RP Kaatsheuvel, Nederland. Je kunt het park bereiken via de snelweg A59 en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Als je met het openbaar vervoer reist, kun je het beste de trein nemen naar station Tilburg of station ‘s-Hertogenbosch en vervolgens de bus nemen naar de Efteling. Vergeet niet om de actuele openingstijden te checken voordat je naar de Efteling gaat en bestel je tickets online voor extra korting en gemak.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Kruidvat Efteling Korting: Bespaar op je Efteling Avontuur.

Plaats een reactie