Adres Bosrijk Efteling: Een Overzicht van de Accommodaties en Faciliteiten

Als je op zoek bent naar een unieke en magische vakantie-ervaring, dan is Bosrijk Efteling de perfecte bestemming voor jou. Dit vakantiepark is gelegen in Kaatsheuvel, Nederland, en biedt een scala aan accommodaties en faciliteiten voor gezinnen, stellen en groepen. In dit artikel zullen we het adres Bosrijk Efteling bespreken en een overzicht geven van de verschillende accommodaties en faciliteiten die beschikbaar zijn.

Adres bosrijk efteling

Adres Bosrijk Efteling

Het adres van Bosrijk Efteling is:

Bosrijk Efteling
Horst 31
5171 RA Kaatsheuvel
Nederland

Als je met de auto komt, kun je het beste de A59 volgen en afslag 37 nemen richting Kaatsheuvel. Volg de borden naar de Efteling en je zult vanzelf bij Bosrijk aankomen. Als je met het openbaar vervoer komt, kun je het beste de trein nemen naar station Tilburg en vervolgens bus 300 of 136 nemen naar de Efteling.

Accommodaties in Bosrijk Efteling

Bosrijk Efteling biedt verschillende soorten accommodaties aan, variërend van knusse huisjes tot luxe appartementen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende accommodaties:

Boshuysen

De Boshuysen zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn gelegen in het bosrijke gedeelte van Bosrijk. Deze huisjes zijn voorzien van een woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers. Daarnaast hebben ze een eigen terras met tuinmeubilair.

Dorpshuysen

De Dorpshuysen zijn geschikt voor maximaal 8 personen en zijn gelegen in het hart van Bosrijk. Deze huisjes zijn voorzien van een woonkamer, keuken, badkamer en drie slaapkamers. Daarnaast hebben ze een eigen terras met tuinmeubilair.

Appartementen

De appartementen zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn gelegen in het centrum van Bosrijk. Deze luxe accommodaties zijn voorzien van een woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers. Daarnaast hebben ze een eigen balkon of terras met tuinmeubilair.

Faciliteiten in Bosrijk Efteling

Bosrijk Efteling biedt een scala aan faciliteiten aan voor jong en oud. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende faciliteiten:

Restaurants en Bars

Bosrijk Efteling heeft verschillende restaurants en bars waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en drankjes. Zo is er het Eethuys, waar je kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en dinerbuffet. Daarnaast is er het Boshuys, waar je kunt genieten van een lunch of diner in een gezellige omgeving. Voor een drankje kun je terecht bij de Bosbar of de Dorpscafé.

Zwembad en Speeltuin

Bosrijk Efteling heeft een verwarmd binnenzwembad waar je het hele jaar door kunt zwemmen. Daarnaast is er een speeltuin waar kinderen zich kunnen vermaken met verschillende speeltoestellen.

Fietsverhuur

Als je de omgeving van Bosrijk wilt verkennen, kun je een fiets huren bij de fietsverhuur. Er zijn verschillende fietsroutes beschikbaar die je langs de mooiste plekjes van de omgeving leiden.

Wasserette

Als je tijdens je verblijf in Bosrijk Efteling je kleding wilt wassen, kun je gebruik maken van de wasserette. Hier kun je tegen betaling je kleding wassen en drogen.

Conclusie

Bosrijk Efteling is een unieke vakantiebestemming waar je kunt genieten van een magische ervaring. Het vakantiepark biedt verschillende accommodaties en faciliteiten aan voor gezinnen, stellen en groepen. Of je nu wilt ontspannen in een knus huisje of wilt genieten van luxe in een appartement, Bosrijk Efteling heeft voor ieder wat wils. Daarnaast zijn er verschillende faciliteiten beschikbaar, zoals restaurants, een zwembad en een speeltuin. Als je op zoek bent naar een bijzondere vakantie-ervaring, dan is Bosrijk Efteling zeker een bezoek waard.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling alle attracties.

Plaats een reactie