Actie Efteling: Bespaar op je dagje uit!

De Efteling is al jarenlang één van de populairste attractieparken van Nederland. Met haar sprookjesachtige sfeer en spannende attracties is het park een geliefde bestemming voor jong en oud. Helaas kan een dagje Efteling behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig zijn er verschillende manieren om te besparen op je bezoek aan de Efteling. In dit artikel lees je alles over de acties en kortingen die momenteel gelden voor de Efteling.

Actie efteling

Korting op tickets

De meest voor de hand liggende manier om te besparen op je bezoek aan de Efteling is door te profiteren van kortingen op tickets. Er zijn verschillende manieren om aan goedkopere tickets te komen:

  • Online tickets: Als je je tickets online koopt, krijg je vaak korting. Zo betaal je bijvoorbeeld €2,- minder per ticket als je ze online koopt via de website van de Efteling.
  • Veilingen: Op websites als VakantieVeilingen en TicketVeiling kun je bieden op Efteling-tickets. Als je het hoogste bod hebt, kun je de tickets voor een lagere prijs kopen.
  • Abonnementen: Als je van plan bent om vaker naar de Efteling te gaan, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Met een abonnement krijg je namelijk onbeperkt toegang tot het park en krijg je korting op andere attractieparken en evenementen.

Combinatie-deals

Naast kortingen op tickets zijn er ook verschillende combinatie-deals mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld een overnachting boeken in één van de Efteling-hotels, waarbij je ook toegang tot het park krijgt. Ook zijn er combinatie-deals met andere attractieparken, zoals de Beekse Bergen en Walibi Holland.

Seizoensgebonden acties

De Efteling heeft regelmatig seizoensgebonden acties. Zo kun je in de wintermaanden profiteren van Winter Efteling, waarbij het park helemaal in winterse sferen is gehuld. Ook zijn er in de zomermaanden vaak speciale acties, zoals de Zomeravonden, waarbij het park langer open is en er verschillende optredens en activiteiten zijn.

Acties via partners

De Efteling werkt samen met verschillende partners, zoals supermarkten en energieleveranciers. Bij deze partners kun je vaak sparen voor korting op Efteling-tickets. Zo kun je bijvoorbeeld bij Albert Heijn sparen voor een tweede kaartje gratis of korting op een overnachting in één van de Efteling-hotels.

Overige tips

Naast de bovengenoemde acties zijn er nog een aantal andere manieren om te besparen op je bezoek aan de Efteling:

  • Neem je eigen eten en drinken mee: In de Efteling zijn verschillende picknickplekken waar je je eigen eten en drinken kunt nuttigen. Zo bespaar je op de hoge prijzen van het park.
  • Kom op rustige dagen: Op rustige dagen zijn de wachtrijen korter en kun je meer attracties doen in dezelfde tijd. Ook zijn de tickets vaak goedkoper op rustige dagen.
  • Parkeer buiten het park: Als je buiten het park parkeert, bespaar je op de hoge parkeerkosten van de Efteling.

Conclusie

Er zijn verschillende manieren om te besparen op je bezoek aan de Efteling. Door gebruik te maken van kortingen op tickets, combinatie-deals en seizoensgebonden acties kun je flink besparen op de kosten van je dagje uit. Ook zijn er verschillende partners waarbij je kunt sparen voor korting op Efteling-tickets. Door je eigen eten en drinken mee te nemen, op rustige dagen te komen en buiten het park te parkeren, kun je nog meer besparen. Zo wordt een dagje Efteling ook voor de portemonnee een sprookje!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Pardoes Efteling: De Magische Wereld van Pardoes.

Plaats een reactie