Abonnement Efteling: Een jaar lang plezier in het pretpark

De Efteling is het grootste pretpark van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het park staat bekend om zijn sprookjesachtige attracties en themagebieden. Voor de echte fans is er de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten. Met een abonnement Efteling kun je een jaar lang onbeperkt genieten van alle attracties en shows in het park. In dit artikel lees je alles over de voordelen en kosten van een abonnement Efteling.

Abonnement efteling

Voordelen van een abonnement Efteling

Met een abonnement Efteling heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot het pretpark. Dit betekent dat je op elk moment van het jaar kunt genieten van alle attracties en shows. Daarnaast zijn er nog meer voordelen:

  • Je krijgt korting op overnachtingen in het Efteling Hotel en vakantieparken
  • Je krijgt korting op eten en drinken in het park
  • Je krijgt korting op souvenirs in de winkels van de Efteling
  • Je krijgt korting op evenementen in het park, zoals de Winter Efteling
  • Je kunt gratis parkeren bij het pretpark
  • Je kunt gebruik maken van exclusieve abonnementhouders-ingangen

Met een abonnement Efteling haal je dus het maximale uit je bezoek aan het pretpark. Je kunt op elk moment van het jaar genieten van alle attracties en shows, en profiteren van vele kortingen.

Kosten van een abonnement Efteling

Een abonnement Efteling is verkrijgbaar in verschillende varianten. De prijs van het abonnement hangt af van de gekozen variant en de leeftijd van de abonnementhouder. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende abonnementen en de bijbehorende kosten:

  • Abonnement Efteling: € 199,- per jaar
  • Abonnement Efteling – 60+: € 189,- per jaar
  • Abonnement Efteling – kinderen: € 89,- per jaar
  • Abonnement Efteling – gezin: € 738,- per jaar (2 volwassenen en 2 kinderen)

Met een abonnement Efteling – gezin kun je met het hele gezin een jaar lang onbeperkt genieten van het pretpark. Dit abonnement is voordeliger dan vier losse abonnementen. Daarnaast zijn er nog extra opties, zoals een parkeerabonnement voor € 35,- per jaar.

Hoe sluit je een abonnement Efteling af?

Een abonnement Efteling kun je eenvoudig afsluiten via de website van het pretpark. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen en de gewenste variant selecteren. Vervolgens vul je je persoonlijke gegevens in en betaal je het abonnement. Na betaling ontvang je een bevestiging en kun je direct gebruik maken van je abonnement.

Als je al een dagticket hebt gekocht voor de Efteling, kun je deze bij de ingang van het park laten omzetten naar een abonnement. Je betaalt dan alleen het verschil tussen de prijs van het dagticket en het abonnement.

Conclusie

Een abonnement Efteling is een ideale optie voor de echte fans van het pretpark. Met een abonnement kun je een jaar lang onbeperkt genieten van alle attracties en shows, en profiteren van vele kortingen. De kosten van een abonnement hangen af van de gekozen variant en de leeftijd van de abonnementhouder. Je kunt eenvoudig een abonnement afsluiten via de website van het pretpark. Met een abonnement Efteling haal je het maximale uit je bezoek aan het pretpark!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Hotels: Een Magisch Verblijf in de Wereld van de Efteling.

Plaats een reactie